Om Jeltec

Jeltec startade för mer än 30 år sedan i syfte att konstruera möbler för att underlätta arbetet i förskolan. Vårt främsta fokus var praktiska, ergonomiska och lättskötta skötbord och det är den grund vi står på även idag. Jeltec är mer eller mindre synonymt med skötbord och vi är stolta över att vara en av Skandinaviens ledande leverantörer av skötbord. I vårt sortiment hittar du såväl fasta skötbord som manuellt- eller elektriskt höj- och sänkbara skötbord.

Unika lösningar till unika behov Under årens lopp har vårt produktsortiment växt och vi kan idag erbjuda fler produkter och inredning till skola och offentliga miljöer. Att specialanpassa våra standardprodukter är något vi alltid erbjudit våra kunder, men de senaste åren har vi fått fler och fler förfrågningar på unika lösningar. Vi har gjort projekt som specialanpassad förvaring till museum och bibliotek, aktivitetsväggar och till och med våningssängar.

Vi älskar problemlösning och drivs av att hitta den mest ultimata lösningen för våra kunder, vare sig den finns att hitta i vårt standardsortiment eller om vi behöver konstruerar en lösning från grunden. Vårt utvecklingsarbete styrs av våra kunders synpunkter och behov och alltid med fokus på barnens säkerhet och komfort.